Rijschool MILAN
Al jaren een eenmanszaak in Dordrecht en omstreken voor een geslaagde rijopleiding!
Waarom Rijschool Milan?
✴ Een unieke en zeer effectieve lesmethode ✴ Een gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen ✴ Gratis proefles van 60 minuten ✴ In overleg op zaterdag en zondag lessen ✴ Schakel of automaat auto
GRATIS LES!
Voor ieder leerling die je aanmeldt, krijg je een les gratis.

De beste rijschool van Dordrecht en omstreken!


Pakket 20

20 lessen + examen, 

€ 1170,-


Pakket 30

30 lessen + examen, 

€ 1590,-


Pakket 40

40lessen + examen, 

€ 1990,-Losse tarieven:

Autorijlessen Rijdtijd van 50 minuten per 1 les

€ 45,-


Autorijlessen AUTOMAAT Rijdtijd van 50 minuten per 1 les

€ 45,-


TTT : Tussentijdse Toets TTT

€ 210,-


Examen:  Examen bij CBR

€ 280,-


Herexamen: Herexamen bij CBR

€ 280,-

Faalangstexamen: Faalangstexamen bij CBR

€ 330,-


Examen BNOR 

€ 330,-


Faalangstexamen BNOR

€ 340,-

 


 

 

Wat is een TTT

Een tussentijdse toets is een proefexamen afgenomen door het CBR (tegen betaling). Ben je op 3/4 deel van je rijopleiding dan is dat een goed moment voor deze toets. Bij deze toets bekijkt de examinator hoe ver je bent met je rijopleiding, aan welke punten moet je nog werken. Tijdens deze toets doe je minimaal 2 bijzondere verrichtingen waar je voor kunt slagen en bij je volgende examen een vrijstelling voor krijgt.

Faalangstexamen?

Je krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen. De speciale aanpak heeft een gunstige invloed op de ervaren spanning en leidt tot een realistischer prestatie tijdens het rijexamen.

Eigen verklaring?

De Eigen verklaring bevat elf vragen over uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Het CBR heeft uw Eigen verklaring nodig om uw geschiktheid om te rijden te kunnen beoordelen. Kun je alle vragen op de eigen verklaring met “nee” beantwoorden, dan kan de rijschool je eigen verklaring via het online reserveringssysteem naar het CBR verzenden. 

Hoelang duurt een rijexamen?

Het praktijkexamen duurt normaal gezien vijfenvijftig minuten. In principe moet je erop rekenen dat je gemiddeld een half uur tot drie kwartier je vaardigheden kunt laten zien aan de examinator. Je mag gerust zelfverzekerd zijn dit zal je rijstijl goed doen. Normaliter mag de instructeur meerijden tijdens het examen. 

Designed By QURACOM B.V.