Rijschool MILAN


Is een kleine autorijschool actief in Dordrecht sinds 2007. Je kunt lessen van maandag tot en met zondag in de regio: Drechtsteden.

Via de instructiekaart worden de vorderingen bijgehouden en wordt de opleiding aan ieder leerling aangepast. Je lest volgens een gestructureerd lesplan met een vaste rijinstructeur. Zo weten we wat we aan elkaar hebben en wat we tijdens een les gaan doen.

Rijschool MILAN is een kleine rijschool die groot is in persoonlijke benadering en waar de kwaliteit voorop staat! Rijschool MILAN vindt dat iedereen met plezier zijn rijbewijs moet kunnen halen.

Of je nu net aan toe bent voor je eerste rijles, al eens zonder succes examen hebt gedaan of je kennis weer wilt opfrissen: Wij zorgen ervoor dat je snel, veilig en zorgeloos aan het verkeer kan deelnemen!

 

 

 MILAN BW mirror

Waarom een proefles?

Een proefles is belangrijk om te bepalen of je je prettig voelt bij onze rijschool MILAN. Klikt het, dan geven wij je een deskundig advies met een persoonlijk lesplan.

Wat is een TTT

Een tussentijdse toets is een proefexamen afgenomen door het CBR (tegen betaling). Ben je op 3/4 deel van je rijopleiding dan is dat een goed moment voor deze toets. Bij deze toets bekijkt de examinator hoe ver je bent met je rijopleiding, aan welke punten moet je nog werken. Tijdens deze toets doe je minimaal 2 bijzondere verrichtingen waar je voor kunt slagen en bij je volgende examen een vrijstelling voor krijgt.

Proefles is GRATIS?

Wil je eerst kennis maken met Autorijschool MILAN? Dan kun je gebruik maken van een vrijblijvende proefles, GRATIS! Tijdens deze rijles maak je kennis met de instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je direct inzicht in je rijvaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs.

Faalangstexamen?

Je krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen. De speciale aanpak heeft een gunstige invloed op de ervaren spanning en leidt tot een realistischer prestatie tijdens het rijexamen.

Vanaf 16,5 jaar rijles?

Ben jij 16 jaar?
Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen. Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.  Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18de in de auto rijden samen met je coach. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

Eigen verklaring?

De Eigen verklaring bevat elf vragen over uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Het CBR heeft uw Eigen verklaring nodig om uw geschiktheid om te rijden te kunnen beoordelen. Kun je alle vragen op de eigen verklaring met “nee” beantwoorden, dan kan de rijschool je eigen verklaring via het online reserveringssysteem naar het CBR verzenden. 

Snel rijbewijs halen kan dat?

Ja. Met de Snelcursus kun je in 5 tot 7 weken tijd je rijbewijs halen. Je moet dan wel geslaagd zijn voor je theorie-examen bij het starten van de Snelcursus!

Hoelang duurt een rijexamen?

Het praktijkexamen duurt normaal gezien vijfenvijftig minuten. In principe moet je erop rekenen dat je gemiddeld een half uur tot drie kwartier je vaardigheden kunt laten zien aan de examinator. Je mag gerust zelfverzekerd zijn dit zal je rijstijl goed doen. Normaliter mag de instructeur meerijden tijdens het examen. 

Designed By QURACOM B.V.